top of page

Zile libere 2022 si combinatii utile pentru concedii prelungite

Hai la multi ani! Probabil ca abia te trezesti dupa o noapte grea in care ai petrecut nebuneste alaturi de Dan Negru pe Antena 1, asa ca vom incepe anul cu un articol mai pe veselie. Mai exact, hai sa ne gandim la urmatoarele concedii si plaje pe care vei sta sa-ti revii dupa nopti interminabile de betie cu prietenii tai. Si daca stii deja care sunt zilele libere in care vrei sa-ti iei concedii, poti deja sa treci mai departe la articolele cu destinatii de vacanta: Top orase City Break 2022 - partea I si Top orase City Break 2022 - partea II.


Sa incepem, zic.


Luni, 24 Ianuarie 2022 - Ziua Unirii Principatelor Romane


Combinatii posibile de vacanta: Vineri - Marti, perfect pentru un city break prelungit


Vineri-Luni, 22-25 Aprilie 2022 - Pastele si Vinerea Mare


Combinatii posibile de vacanta: Vineri - Luni, pentru o iesire de 4 zile ca miliardarii in Poiana Brasov unde poti sa ciocneste cate si ce oua vrei tu, fara ca macar sa-ti iei o singura zi de concediu.


Duminica, 1 Mai 2022 - Uita de Ziua Muncii!


Evident trebuia sa avem si cateva zile libere nationale naspa. 1 Mai este una dintre ele in anul 2022 pentru ca pica Duminica. Asa ca hai sa boicotam 1 Mai si sa muncim de vineri pana luni!



Miercuri, 1 Iunie 2022 - Ziua copilului


Combinatii posibile de vacanta: Miercuri - Duminica, pentru o excursie cu baietii de ziua copilului.


Luni, 13 Iunie 2022 - A doua zi de Rusalii


Combinatii posibile de vacanta: Vineri - Luni, pentru o excursie cu consoarta in care ai ocazia sa-ti speli pacatele dupa excursia de ziua copilului cu baietii. In care n-a fost copilul.



Luni, 15 August 2022 - Adormirea Maicii Domnului


Combinatii posibile de vacanta: Vineri - Luni, pentru un gratar prelungit la tara cu toti prietenii tai care zic la multi ani Marianilor si Marianelor.



Miercuri, 30 Noiembrie - Joi 1 Decembrie 2022 - Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei


Combinatii posibile de vacanta: Miercuri - Duminica, pentru city break-ul ala in Dubai despre care tot vorbeati sau excursia de roman adevarat cateva zile pana la Budapesta.



26 Decembrie 2022 si 2 Ianuarie 2023 - Craciunul si Revelionul


Hai ca anul acesta nu pica chiar asa rau aceste doua sarbatori, precum au fost in 2021 (fara nicio zi libera nationala). Poti savura carnatii si salata de boeuf fara sa-ti iei zi de concediu inclusiv luni 26 Decembrie sau luni 02 Ianuarie 2023.


Spor la planificat si inca o data La multi ani!


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy


108 views0 comments

Kommentare


bottom of page