top of page

Top 5 rezolutii pentru anul 2022 - Varianta neoficiala

Eh, a mai trecut un an ceea ce inseamna ca esti mai batran si (avand in vedere degradarea celulelor in timp) mai prost nitel. Si pentru ca astazi este ultima zi din anul 2021, facem noi cinste cu topul neoficial al rezolutiilor de an nou, cu care sa te lauzi la "colegii" de revelion.


Ce-i aia rezolutie?

Desi din cuvantul "rezolutie" asa pare logic si normal, nu este vorba de Full HD, 4K sau 8K. Rezolutia de anul nou este setul ala de minciuni pe care ti le spui la fiecare sfarsit de an, astfel incat sa te simti mai bine ca nu ti-ai indeplinit rezolutiile pe anul anterior.


Sa incepem, zic.


1. Nu mai fi alcoolic

Incepem cu cea mai grea dintre rezolutii. Probabil nu o vei indeplini, dar macar incearca sa reduci cantitatile, sau sa MAI BEI SI APA!

Dar asta evident dupa noaptea de revelion. Si ca sa nu ai probleme in dimineata noului an, iti recomand sa citesti acest articol inainte de a te apuca de baut: Cum sa iti revii dupa o noapte de betie!


2. Nu te mai imbraca ca un copil de 12 ani

Cred ca stii la ce ma refer. Uita de tricoul cu Mos Craciun beat si reni drogati in prima zi de munca dupa anul nou, chiar daca ti se pare ca o sa arati caterinca si o sa fii in centrul atentiei. PS: Daca lucrezi work from home, te poti imbraca ca si pana acum in camasa si chiloti pentru sedintele pe zoom!

Fii barbat si pune o camasa pe tine! Sau daca nasturii la camasa prezinta riscul sa plesneasca si sa-ti accidenteze un coleg, citeste acest articol: Cum sa te imbraci elegant fara sa porti camasa in 2022!



3. Calatoreste mai mult, ca nu te ingropi cu banii

Ia ghiozdanul in spate (si consoarta) si plecati in lume. Mergeti in toate locurile despre care ati discutat pana acum. Urmareste constant ofertele pe net si cumpara bilete de avion din timp. Ia-ti totul cu anulare gratuita, mai ales tinand cont de situatia cu Covid.

Pro Tip: Afla unde i-ar placea sa mearga si fa-i cadou biletele de avion! Vezi aici, aici sau aici niste posibile variante.


4. Cumpara cadourile din timp

Stii ca suntem tot timpul pe ultima suta de metri cand vine vorba de cumparat cadouri. Eh, de anul asta cumpara cadourile din Ianuarie - Februarie, pentru tot anul. Astfel, nu o sa mai stai de Paste sa dai comenzi peste comenzi, care oricum nu vor ajunge la timp.

Daca vrei sa cumperi ceva funny, poti sa te inspiri de aici: Cadouri caterinca.



5. Desi e greu, nu mai fi gras!

Vara berica, iarna alcoale si vinut. Si printre toate astea, shaorme, McDonald's, Kfc, Burger King...etc. Hai ca deja iti ploua in gura. Incearca macar. Baga cardio la sala mai mult macar - rupe banda cu gandu' ca o sa poti manca mai impacat burgerul ala din care curge sosul ala ranch si branza topita. Pff, ma duc sa dau repede o comanda...de broccoli!




Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

Commenti


bottom of page