top of page

Top 5 motive sa-ti iei o pisica "de firma"

Fie ca te bate la cap de vreo cativa ani, fie ca n-ai ce bate de sarbatori cand darama bradul, un lucru e clar: te-ai hotarat sa-ti iei pisica.


Si acum, deh, te uiti si tu pe net la ce marca de pisica sa-ti iei. Noua sau sh, cu dotari mai multe sau mai putine, cu dinti sau fara, etc.


In acest articol vorbim de pisica noua, cu 0 kilometri in bord. Si nu, nu despre BMW. Ci, vorbim despre top 5 motive sa-ti iei o pisica de rasa!


Sa incepem, zic.


1. Te lauzi la prieteni

Pai, ai dat probabil vreo 200 euro pe ea, nu? Arata-le tuturor ca esti barosan si zi-le cat te-a costat. Fa-i o mie de poze si treci la pasul urmator.


2. O scoti la produs pe instagram

Fa-i profil de Insta, pune poze si story-uri dragute, baga 2-3 promovari platite si gata. Tot sarac esti. Vezi aici pe Hugo al meu, un exemplu personal.


3. Stii ca e proasta, dar macar e frumoasa

Asa ma mai consolez si eu cand ma uit la Hugo al meu cum bea apa din WC in loc sa bea din bolul de apa. Dar deh, macar pisica e frumoasa.


4. O bati mai putin

Revin la punctul 1: ai dat 200 euro! Deci nu-ti permiti sa o bati ca lumea, trebuie sa iti protejezi investitia. Esti afacerist, nu?


5. Are valoare de revanzare buna

Fata de o pisica "street edition" cu siguranta o dai mai bine. Chiar daca are kilometri mai multi in bord.


Bun. Daca nici dupa acest articol nu te-am convins sa-ti iei o pisica de firma, poate ar fi cazul sa-ti iei un caine. Dar discutam despre asta intr-un articol viitor.



Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy


39 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page