top of page

Top 10: Cum sa-l calci pe nervi

Pentru ca esti femeie si pentru ca poti, nu rata ocaziile speciale de a-l enerva. Mai ales daca vezi ca e super ocupat sau n-are niciun chef. Eventual marcheaza aceste momente cu poze pe care sa le trimiti fetelor pe grup.


Pentru ca, vorba lui Geo,

"Viata-i grea, dar macar trece"

Sa revenim:

  1. Impunge-l cu degetul aratator! Asta cred ca e top cel mai enervant pentru Geo :)

  2. Cearta-l pe motiv ca niciodata nu face nimic in casa! Spalat, calcat, curatenie, tu le faci pe toate. El nu sufera deloc?

  3. Stoarce-i cosurile. E o tehnica buna sa ramai stapana in sufragerie. Va fugi de indata ce iti vei indrepta unghiutele ascutite spre pielea lui.

  4. Plange-te, plange-te, plange-te! Repeta la nesfarsit "N-am nimic..."

  5. Canta peste toate piesele de la radio in masina. Neaparat mai tare ca artistul, mai ales daca vorbim despre melodiile lui preferate.

  6. Spune-i ca mai dureaza maxim 5 minute sa fii gata. Si mergi linistita la cada ta plina cu spuma si sare de baie.

  7. Scoate-i Plastation-ul din priza in timp ce se joaca. La acest punct iti recomand fie sa te pregatesti sa fugi, fie sa ai o lenjerie mega-sexy pe tine :)

  8. Spune-i ca ai uitat sa treci laptele pe lista, dupa ce s-a intors de la cumparaturi. Si in timp ce se intoarce spre supermarket, adauga si niste medicamente pe lista. Parca ai nevoie de niste vitamine, nu?

  9. Stai pe telefon in timpul filmului. Dupa ce ai insistat 2 ore sa va uitati la filmul ala de dragoste, pe care stii ca il uraste din adancul sufletului

  10. Intreaba-l incontinuu daca i se pare ca te-ai ingrasat. Si orice ar zice sa contrazica acest fapt, continua-ti argumentarea cu exemple vizuale :)


Let the games begin!


Cu amuzament,

Mada, Sefa la Casa

@TheGuy

121 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page