top of page

Ghid: Cum sa schimbi pampersi ca un barbat adevarat?

A venit bebe, totul este roz (sau albastru), este extrem de dragut(a), chitaie, face moace, etc. Dar acum nu e despre toate astea. Mai jos e despre momentele cand Shit Happens.


Vrei nu vrei, tot va trebui sa o faci. Si daca tot o faci, macar fa-o ca un barbat adevarat ce esti. E timpul sa treci peste senzatiile vizuale si olfactive imaginate si sa treci la treaba. Sa incepem, zic.


1. Toarna-ti un pahar de whiskey

N-am zis ca e treaba usoara, mai ales daca consoarta nu e prin preajma. Primul pas este despre a-ti face curaj. Ne vedem la pasul 2.

2. Fa rost de bebe

Acest pas este essential. Nu poti trece mai departe daca nu l-ai indeplinit.


Hint: Nu e langa playstation. Cel mai bine, ia-te dupa miros.


Pro tip: Pune copilul pe spate!!! pe o suprafata sterila (paturica absorbanta de tip aleza, masa de schimbat, etc.)


3. Indeparteaza pampersul


De regula trebuie sa desfaci cateva prinderi cu “arici” si sa te pregatesti. Vei vedea ca pasul 1 se va dovedi extrem de util.


Pro tip: poti folosi un carlig de rufe pentru nasul tau sensibil de barbat adevarat.


4. Curata, curata, curata!


Utilizeaza servetele umede speciale pentru bebelusi si curata zona foarte bine, atat in “fata” cat si in “spate”. Apoi aplica crema/unguent impotriva iritatiilor (vezi Bepanten Baby Care, Sudocrem, etc.)


Pro tip: Pentru bebe-fetita, sterge cu servetelul din fata inspre spate pentru a preveni infectiile.


5. Pas intermediar: Fereste-te de jeturi!!!


Nu este un mit - se va pisa pe tine. Nu are nicio retinere, ba chiar este posibil sa si rada de tine. Misca-te repede cu pampersul nou sau temperatura din zona periculoasa va scadea suficient de mult astfel incat sa experimentezi un golden shower, varianta inocenta.


Pro tip: Daca totusi primesti un dus rece, sa nu recunosti niciodata in fata femeii – ii poti spune ca e transpiratie barbateasca!

6. Monteaza pampersul curat

Practic aceeasi etapa ca la pasul 3, doar ca invers.


Pro tip: Bebe tau creste in fiecare zi deci urmareste ca pampersul sa nu il stranga prea tare. Daca ii vine prea stramt, e momentul sa treci la urmatoarea marime.


7. Scapa de dovezi

Ca un adevarat raufacator, este momentul sa scapi de arma crimei. Roluieste pampersul si lipeste “aricii” astfel incat sa ramana inchis. Arunca-l la cosul de gunoi sau pe masina vecinului tau enervant. Orice varianta e ok.


8. Curata, curata, curata!!!

Spala-te pe maini. Spala bebe pe manute. Acum sunteti curati amandoi si va puteti bucura in continuare de meciul de Fifa pe Playstation.


Inca nu te descurci, chiar si cu acest ghid “mura-n gura”?

Uff, daca inca nu ai deprins arta de a schimba pampersul bebelusului tau, te invit sa urmaresti clipul video de mai jos.


PS: Aceasta postare nu este sponsorizata, e doar cel mai bun ghid scurt pe care l-am gasit.


Ia si ceva funny la pachet inainte sa treci la treaba!




Cu seriozitate,

Geo, “Sefu” la casa

@TheGuy

bottom of page