top of page

Manichiura semi-permanenta de acasa: economiseste bani si timp

Nimic nu se compara cu o manichiura de 300 lei la salonul ala de fite unde primesti cafea buna gratis si toata lumea de acolo pare ca este la cheremul tau. Dar cand 300 devine un numar cu recurenta bi-lunara (ca deh, se mai rup/ciobesc/decoloreaza unghiile), atunci te asezi pe canapea si incepi sa faci niste calcule.


In acest articol, vreau sa va povestesc despre solutia pe care o utilizez eu pentru "unghiile de zi cu zi", si cu ajutorul caruia economisesc timp si bani.


Manichiura semipermanenta for the win!


Cand vrei sa ai unghii frumoase si oja care sa reziste si sa reziste si sa reziste...ei bine, atunci e momentul in care ai nevoie de o manichiura semi-permanenta. Utilizand lampi cu tehnologie UV si oja semi-permanenta, aceasta tehnica garanteaza faptul ca oja iti va sta pe unghii mai mult de 6 zile :)


Dar manichiura semi-permanenta la salon este scumpa. Deci cum facem?


Introducing: Mani-pedi semi "de acasa"


Pai, este destul de simplu: iti cumperi un "kit oja semipermanenta" (asta-i denumirea oficiala) si te pui pe treaba. Eu am primit cadou un astfel de kit, care contine: primer, oja semipermanenta, lampa UV cu rol de uscare al unghiilor si diverse accesorii (pila, buffer unghii, etc).


De cand utilizez acest kit, unghiile se mentin cam 2-3 saptamani la maini si in jur de 6-7 saptamani la picioare. Rezultate similare cu cele de la salon. Evident, aceasta perioada difera de la persoana la persoana din diverse motive (ritmul de crestere al unghiilor, activitati efectuate, etc).

Cea mai buna parte a acestui proces este pretul: kit-ul costa undeva la 150 ron si contine cam tot ce ai nevoie. Mie de aici mi-a fost daruit cadou, dar il gasesti cam peste tot pe net.


Si acum, spor la colorat unghiutele!



Cu seriozitate,

Mada, Sefa la Casa

@TheGuy

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page