top of page

Top 5 filme pe care sa le vezi de Craciun - Varianta Neortodoxa

Daca ai terminat (a se citi, daca EA a terminat) de facut sarmalele, salata de boeuf, cozonacul, curatenia etc, e momentul sa te relaxezi. Esti super obosit de la atata gustat si pe deasupra, ai mai facut si bradul (daca nu ai facut inca bradul vezi aici un ghid: Cum sa impodobesti bradul ca un barbat adevarat).


Deci e momentul sa faceti un maraton de filme si sa ignorati miile de mesaje pe care o sa le primiti zilele astea pe toate canalele media. Cu prima parte te ajut eu.


Sa incepem, zic.


1. Bad Santa - comedie, 2003

Ce poate fi mai frumos si linistit de sarbatori, decat un mos Craciun betiv si hot?

Mai ales cu Billy Bob Thornton in distributie?

Nota IMDB: 7 (Vezi aici)



2. Why him? - comedie, 2016

Daca si tu esti ca mine si esti satul de filmele de comedie fake (cine a inventat stilul "Dramedy" trebuie interzis), atunci trebuie sa vezi filmul asta. Nu e chiar Hangover dar e pe aproape.

Nota IMDB: 6.2 (Vezi aici)



3. The Night Before - comedie, 2015

Seth Rogen, Anthony Mackie si Joseph Gordon-Levitt joaca in aceasta caterinca totala si sunt in cautarea celei mai tari petreceri de Craciun ever. Bautura si substantele interzise sunte evident incluse.

Nota IMDB: 6.4 (Vezi aici)



4. A very Harold & Kumar Christmas - comedie, 2011

Daca esti in cautarea conversatiilor nepotrivite la masa de Craciun sau a brazilor care iau foc (nu accidental), atunci ai noroc. Harold si Kumar nu sunt la prima lor aventura "afumata" dar in acest film, totul se intampla de Craciun. Si e caterinca la maxim.

Nota IMDB: 6.3 (Vezi aici)

Pro tip: Vezi aici si aici celelalte filme caterinca marca Harold & Kumar!



5. A Bad Moms Christmas - comedie, 2017

Mamici betive cu chef de distractie intrerupte de Craciun de mamele lor care vin in vizita. N-ai cum sa-l ratezi, mai ales daca iti plac copiii care beau apa la brad.

Nota IMDB: 5.6 (Vezi aici)

Pro tip: Nu rata Bad Moms, varianta originala.



Si acum, ia-ti roaba si sa aveti spor la vizionat!


Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy

Comments


bottom of page