top of page

Top 5 cadouri de Craciun pentru EA cu care nu poti sa dai gres

Daca ai citit deja Top 10 cadouri pe care SA NU le iei sotiei de Craciun, atunci probabil ca esti deja in intarziere si vrei sa ii cumperi cat mai repede un cadou care sa nu fie motiv de scandal sau luat bataie (evident, cel care ia bataie in situatia asta esti tu).


Avand in vedere aglomeratia din magazine, atat online cat si offline, zic sa trecem la treaba.


1. Parfum


Este aproape stupid proof. Zic aproape, pentru ca daca nu stii ce parfumuri ii plac, s-ar putea sa te alegi cu un zambet scurt care va indica in mod clar lipsa oricarei interactiuni intime in noaptea de Craciun.


Pro tip: Daca nu stii ce parfumuri ii plac, macar fa un efort si afla ce parfum foloseste in prezent. Ia-l pe ala, nu incerca experimente!



2. Sedinte la SPA


Fiecare femeie are nevoie de cateva sesiuni de relaxare dupa ore in sir de tipat la nefericitul de langa ea. Un masaj, uleiuri esentiale, ce sa mai...ceva de vis. Basca, poti sa profiti de acest timp sa termini si tu jocul ala nou pe playstation.


Pro tip: Ai grija ca pe maseur sa nu-l cheme Jose Armando!



3. Telefon


Stii deja ca vrea Iphone-ul ala nou, deci ce te impiedica sa faci niste rate pentru urmatoarele 24 de luni? Daca tot ai de gand sa cheltuiesti cateva rate la casa pe un telefon, ia-l cu tot cu asigurare. Macar elimini mini atacurile de panica pe le vei avea atunci cand il va scapa din mana.



4. O Vacanta


Daca chiar esti pe ultima suta de metri, gen 23 Decembrie, intra repede pe site-ul unei agentii de zbor (WizzAir, Tarom, etc.) si cumpara bilete de avion oriunde n-ati mai fost. Aici ai multe variante, de la cateva sute de lei pentru o excursie prin Europa la cateva mii pentru vacante exotice. Daca vrei sa o duci la plaja iarna fara a cheltui toate economiile familiei, vezi aici Top 3 destinatii de plaja iarna, cu buget redus.


Acum ca esti gata, ambaleaza rezervarea frumos intr-un plic cu funda rosie si pune-l repede sub brad!



5. Bijuterii


E destul de rapid, nu trebuie neaparat sa cheltuiesti o avere si este si un cadou elegant. Atat timp cat nu ii iei inele Swarowski cu Hello Kitty ar trebui sa fii safe cu un lantisor finut de aur sau argint. Sau de ce nu, da-ti foc la plapuma si cumpara un inel de logodna :O


Si acum ca ai toate informatiile necesare, spor la cumparaturi!



Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy



留言


bottom of page