top of page

Top 10 cadouri pe care SA NU le iei sotiei de Craciun!

Hehe, ne apropiem cu pasi repezi de Craciun si ca de obicei habar n-ai ce sa ii iei sotiei / prietenei / amantei "ca cadou". Probabil vei cumpara cadourile pe ultima suta, cum faci de obicei. Ca deh, asa functionam noi.


Dar acest articol nu este despre ce sa ii iei cadou de Craciun (poti citi aici Top 5 cadouri de Craciun cu care nu ai cum sa dai gres), ci despre cum sa nu o enervezi mai tare luandu-i un cadou nasol. Si pentru ca tu sa iti bei linistit coniacul langa brad, te invit sa citesti topul de mai jos.


1. Set cadou Mop & Matura


De principiu este bine sa eviti cadourile cu care te poate rani. Pe langa faptul ca o coada de matura pe spinare doare destul de tare, exista riscul sa o incalece si sa rosteasca niste blesteme specifice pentru un sot/prieten/amant care a luat un cadou de ca$at.

Si daca inca mai speri ca primirea cadoului se va face ca in poza de mai sus, e timpul sa te trezesti la realitate. De fapt, stai linistit ca dupa primele 2 bete pe dorsal, iti revii imediat din daydream-ul tau fantezist.



2. Evident, tigaie.


Chiar daca pare ca acest top se indreapta spre activitati si obiecte de uz casnic, ei bine chiar asa este. Tigaie = metal = doare. Deci, incearca sa ramai doar cu durerile de cap cauzate de tipetele ei isterice pentru ca nu ai facut curat in sufragerie, desi ai promis de cand v-ati mutat, cand erati tineri.

Chiar daca pare ca vei iesi in avantaj si ca daca ii cumperi tigaie o sa iti faca cei mai buni cartofi prajiti cu usturoi, este doar un miraj. Iesi din transa si calculeaza-ti sansele de supravietuire inainte de a achizitiona un astfel de cadou.



3. Playstation 5


Oricat de potrivit ti s-ar parea acest cadou, sunt aproape 100% sigur ca Fifa nu este jocul preferat al consoartei tale. Astfel, ii poti pune pe Messica, Cristinel si restul baietilor pe wishlistul tau si sa stai linistit ca oricum nu primesti consola. Mai ales daca ii alegi cadoul din lista asta. Dar macar controllerul nu doare la fel de rau ca tigaia, nu? Hmm...

Exceptie de la punctul asta ar fi cazul in care jumatatea ta feminina este gamerita. In acest caz, opreste-te din citit si fugi la magazin sa-i cumperi consola. Fa-o inainte de Craciun, nu are sens sa pierdeti timp pretios pe care il puteti utiliza sa terminati impreuna noul Rayman.



4. Cursuri de box


Wow, wow...be careful. Acest cadou s-ar putea sa i se para o idee buna, mai ales daca ai un istoric nefavorabil de ales cadouri proaste. Si s-ar putea ca in cateva luni sa nu mai alegi nimic: nici ce mancati, nici cine face curatenie, nici cine e barbatul in casa...poate doar sa alegi culoarea plasturilor, dar nu garantez. Daca totusi decizi sa ii faci cadou cursuri de box, macar fa-ti si tie cadou un curs de auto-aparare.



5. Windows 10 cu licenta


Mai bine ii iei lectii de gatit. Pe alea stii sigur ca nu le foloseste dar niciunul din voi nu are curaj sa recunoasca ca nu stie sa gateasca. Plus ca, daca totusi alegi windows-ul, e posibil sa te infectezi cu 5G de la Bill Gheitz.



6. Papusa gonflabila Berta


Stiu ca iti doresti asta din totdeauna, dar nu cred ca la asta se refera expresia "a o face in trei". De fapt, sunt aproape sigur ca cele trei persoane trebuie sa aibe puls. Dar deh, daca vrei sa te intrebe cine e panarama pe care i-ai adus-o in casa, n-ai decat. Sa te vad cand o sa ti se faca foame, cum va face papusa cartofi prajiti.



7. Set pentru barbierit


Deja te joci in ape tulburi. Poate sa incerci cu sugestii mai inofensive, precum benzile depilatoare sau o penseta speciala. Oricum ar fi, nu te vad bine cu un astfel de cadou.


8. O asigurare de viata


Desi extrem de importanta si folositoare, o asigurare de viata nu cred ca este cadoul potrivit pentru consoarta ta, in ziua de Craciun. Mai ales daca te-ai trecut pe tine ca beneficiar principal :))



9. Topor


Nu cred ca trebuie sa mai explic in cate moduri este gresit sa ii cumperi un topor ca si cadou de Craciun :)



10. Cutia de la ultimul model de Iphone


Doar cutia. Si pregateste-te sa petreci sub brad cu papusa gonflabila.



Concluzie:

Probabil ca acum ti-ai facut o idee despre ce sa nu ii cumperi. Daca vrei totusi si niste idei de cadou cu adevarat utile, am compilat pentru tine Top 5 cadouri de Craciun cu care nu ai cum sa dai gres!



Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

95 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page