top of page

Top 5 ceasuri elegante pentru evenimente formale, care nu-ti vor da bugetul peste cap!

Urmeaza sa ai un eveniment si ti-ai dat seama ca nu poti asorta ceasul tau G-Shock la camasa aia noua eleganta? Sau vrei pur si simplu sa te imbraci mai elegant la birou sau cand iesi in oras?

In orice caz, este clar ca meriti si tu un ceas nou. In acest articol o sa vorbim despre ceasuri elegante pe care le poti purta fara nicio emotie la orice eveniment formal.

Sa incepem, zic.



1. Tissot T-Classic Everytime ~800 Ron


Tissot a creat un ceas mecanic frumos pentru acei purtatori de ceasuri care doresc sa adopte un ceas elegant clasic.

Il gasesti pe BB-Shop aici.



2. Citizen Automatic ~750 Ron


Compania Citizen a fost fondata in anul 1918 in orasul Tokyo din Japonia. Initial, compania a fost fondata cu numele de Institutul de Cercetare Orologer Shokosha, care in prezent este cunoscut ca producatorul ceasurilor Citizen, precum si al uneltelor de mare precizie, Cincom. Mai jos regasiti un ceas foarte elegant, cu un cadran ce prezinta un tip caroiat foarte frumos. Perfect de purtat la orice camasa eleganta.

Il gasesti pe Watchshop aici.


3. Zeppelin Atlantic ~1.100 Ron


Legendarele ceasuri tip cronograf de la Zeppelin, care se bucura si pe la noi de popularitate mai nou, sunt insotite de noua serie de modele „Atlantic”. Noul Zeppelin Atlantic aduce un omagiu traversarilor Atlanticului efectuate cu celebrele aeronave construite de Graf Zeppelin in anii 1930.

Noua gama Atlantic face accesibila latura premium a ceasurilor Zeppelin pentru o gama larga de cumparatori, pastrand in acelasi timp o calitate excelenta a materialelor si o acuratete foarte buna, fiind totodata si un ceas foarte elegant.


Il gasesti pe BB-Shop aici.



4. Atlantic Seacrest ~1.200 Ron


Un ceas cu curea metalica din otel inoxidabil, realizat de Atlantic, producatorul de ceasuri cu o istorie impresionanta. Atlantic este o companie elvetiana care a inceput productia de ceasuri in anul 1888 si este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea excelenta a ceasurilor pe care le produce. Chiar daca exista si ceasuri Atlantic care costa chiar si cateva mii de euro, aici vorbim despre colectia Seacrest. Un ceas elegant care da dovada de maturitate estetica si pe care il poti gasi atat in varianta cu curea metalica (vezi mai jos) cat si in varianta cu curea de piele.

Il gasesti pe BB-Shop aici.




5. Orient Open Heart ~1.200 Ron


Un ceas automatic absolut superb creat de cei de la Orient. Este un ceas atat de elegant incat e greu sa nu pui camasa aia noua pe tine, doar ca sa-l poti purta. Mergi absolut linistit la orice eveniment, indiferent de cat de elegant este, cu acest ceas.





Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy



130 views0 comments

Kommentare


bottom of page