top of page

Partea II: Top gadgeturi geniale pe care trebuie sa le ai acum!

Tehnologia este o parte vitala din viata noastra. Fie ca vorbim despre toata viata ta pusa pe un telefon sau echipamente super sofisticate care iti pot salva viata de la distanta, evolutia tehnologiei a fost una fantastica in ultimele decenii.

Ei bine, tot in aceasta categorie se incadreaza si gadgeturile: acele dispozitive care ne ajuta sa ne facem treaba mai usor, ne distreaza sau pe care pur si simplu trebuie sa le avem! Pentru ca terapie prin shopping.


Daca nu ai citit inca partea I o poti face aici: Top gagdeturi geniale pe care trebuie sa le ai acum!


Sa incepem, zic.


1. Onvi Prophix - Periuta de dinti care te filmeaza in gura :))


Poate ca Onvi Prophix nu este singura periuta de dinti inteligenta de pe piata, dar ar putea fi cam cea mai ciudata. Evident, se conecteaza la o aplicatie pentru smartphone, aplicatie pe care o foloseste (printre altele) pentru a-ti arata fotografii si videoclipuri live din interiorul gurii tale. Face acest lucru posibil cu ajutorul unei camere de 10 megapixeli incorporata in periuta.

Deci daca nu te descurci cu uitatul atent in oglinda, poate ca ai nevoie de acest gadget nu foarte ieftin, tinand cont de pretul mediu din piata de aproximativ 400$.




2. Oura Ring generatia 3 - Un inel smart!


Toata puterea unui ceas Apple la varful degetului tau - ma rog, nu chiar in varful degetului ca doar nu porti inele acolo. Wtf. Oura Ring 3 iti reda toate informatiile legate de sanatate si de natura medicala fara ecrane stralucitoare si cu un design super minimalist. Acesta este singurul tracker de somn cu adevarat confortabil, care te va invata multe despre obiceiurile tale, de multe ori nesanatoase, despre modul in care iti gestionezi somnul.

Il gasesti direct la ei pe site, adicatelea aicisa.


3. Purificator si dezumidificator Dyson


Cel mai nou produs Dyson, mai exact Dyson Purifier Humidify +Cool Formaldehyde este un purificator de aer cu functie de ventilator, pe care il poti folosi pentru a neutraliza praful, polenul, bacteriile si formaldehida din casa ta. Acest purificator de aer are un filtru catalizator care poate elimina aceasta substanta daunatoare din aer. Practic, purificatorul va folosi diversi senzori pentru a masura calitatea aerului si isi va ajusta automat modul de functionare.

In plus, aparatul elimina mirosurile neplacute, alergenii, virusii si particulele din aer cu tehnica imbunatatita a filtrului HEPA. De asemenea, o sa te anunte cand trebuie sa ii schimbi aceste filtre.

Basca se mai si roteste la 360 de grade, astfel incat poate oferi aer curat in intreaga camera. Prin aplicatia Dyson Link, poti controla cu usurinta aparatul de la distanta. Ca un sef, cum ar veni.

Il gasesti pe emag la vreo 4.000 de lei (varianta pentru miliardari), dar sunt si optiuni mai accesibile, de la 2.000 lei daca nu esti atat de pretentios.



4. Theragun Prime - pistolul de masaj de care nici nu stiai ca ai atata nevoie


In ultima vreme poate ca ai observat si tu reclamele din social media cu videoclipuri slow-mo cu oameni care isi maseaza diferite parti ale corpului cu pistoale de masaj. Deci, care-i treaba? Ei bine, mai rapid si poate la fel de eficient ca o sedinta scurta de masaj, poate fi pistolul de masaj Theragun.

Utilizat deja de multi sportivi (practicanti profesionisti de culturism, sportivi profesionisti), Theragun Prime este un dispozitiv de terapie cu percutie, conceput pentru a-ti masa muschii prin aplicarea rapida a unui nivel de presiune asupra corpului, relaxandu-ti astfel muschii.

Il gasesti pe net, incepand cu 1.300 de lei.




5. Logitech Litra Glow - pentru influencerul din tine


Litra Glow este o lampa pe care o poti folosi pentru streaming video, care este conceputa pentru YouTuberi, streameri Twitch sau pur si simplu pentru persoanele care vor sa arate bine la urmatoarea sedinta pe skype. Este conceputa pentru a sta deasupra monitorului, chiar langa camera web si se conecteaza la pc prin USB-C. Ii poti regla cu usurinta luminozitatea sau culoarea prin comenzile din spate (sau din aplicatie direct).

La un pret de aproximativ 60$ (o gasesti pe amazon), poate fi o alternativa buna la soft box-uri si alte lampi cu multe fire imprastiate prin casa.

Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy


93 views0 comments
bottom of page