top of page

Ce-i aia si cum sa porti corect o maleta in functie de eveniment?

O alternativa suficient de eleganta la o camasa. Un ajutor cand burta de bere te ameninta ca-ti rupe nasturii de la camasa. O varianta perfecta pentru o iesire casual in oras. Cam asta e maleta: o bluza cu gat perfecta pentru aproape orice ocazie. Mai putin pentru datile cand iesi la fotbal sau la sala. Pentru alte variante in care poti sa fi elegant fara sa porti camasa, poti sa citesti si Cum sa te imbraci elegant fara sa porti camasa?

Scurt istoric ca sa fii mai destept!


Se spune ca maletele ar fi aparut prin anii 1500, pe vremea cand la noi nici nu aveam carute la cai, daramite bluze cu extensie la gat. Realizat initial pe post de armura suplimentara pentru soldati, aceasta "moda" s-a extins rapid si catre sefii regi, lorzi si cum isi mai spuneau ei pe atunci. Pana in zilele noastre cand este un accesoriu vestimentar esential in garderoba - atat pentru barbati cat si pentru restul speciei umane.


Hai sa vedem cum sa asortezi corect maleta.


1. La birou: Maleta de bumbac cu blugi si ghete Chelsea

O tinuta foarte confortabila, maleta asortata cu o pereche de jeans si niste ghete de piele intoarsa poate reprezenta un outfit perfect pentru zilele in care mergi la birou. Esti suficient de elegant pentru orice sedinta ai avea si suficient de confortabil.


2. La eveniment: Maleta de casmir cu sacou, pantaloni si pantofi

Du-te linistit la evenimente cu compania, la nunti, botezuri, cumetrii imbracat in combinatia descrisa mai sus. In afara de cazurile specifice in care se solicita camasa si sacou la dress code, esti acoperit si foarte elegant. Si daca iti place Audi-ul din poza vezi si Cum va arata noul Audi A8 2022.


3. La iesiri in oras: Maleta tricotata cu blugi si adidasi

Un outfit perfect pentru o seara relaxata cu prietenii sau cu baietii, aceasta combinatie te va face sa arati bine si sa te simti confortabil in acelasi timp.


De unde iti cumperi malete? Raspuns: gasesti absolut pe toate drumurile!


Fiind un accesoriu foarte versatil, este logic ca il vei gasi peste tot. Gasesti maleta si la 70 de lei dar si la 700 de lei in functie de material si producator. Eu de regula imi cumpar online de pe Fashion Days, Answear, About You si in magazine de la Bigotti, Massimo Dutti sau chiar si la Zara Man.


Spor la cumparaturi!


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy

89 views0 comments

Comments


bottom of page