top of page

Top 3 whiskey-uri bune pana in 100 de lei!

Chiar daca esti sarac sau pur si simplu nu vrei sa dai mai mult de 100 de lei pe o sticla de whiskey pe care sa o imparti cu prietenii sau pe care sa o bei singur (treaba ta de ce), asta nu iti ofera o scuza sa cumperi bautura de proasta calitate. Afla mai jos care sunt top 3 whiskey-uri pe care sa ti le cumperi cu maxim 100 lei.


1. Jameson Original 0.7L - 60-80 Lei


Nu prea ai cum sa dai gres cu Jameson daca vrei un whiskey irlandez cu o aroma placuta si gust bun. Cred ca e cam cea mai buna varianta de whiskey sub 100 lei. Il gasesti mereu la Fine Store cu preturi pana in 80 Ron.

Pro tip: Urmareste-l si prin Kaufland sau Lidl - l-am prins de multe ori la reducere la 59 Ron la ei si la acest pret, este chiar un chilipir.



2. Four Roses 0.7L - Bourbon Whiskey - 70 Lei


Facand parte din categoria bourbon whiskey, Four Roses este un whiskey extrem de apreciat din categoria bauturilor mai putin scumpe. Este original din US (Kentucky) iar brandul are o istorie impresionanta, datand inca din 1888. Cu arome subtile fructate, aceasta bautura este suficient de fina dar in acelasi timp foarte echilibrata. Mai ales tinand cost ca il gasesti de cumparat cu doar 70 Ron.


3. Glenfiddich 12 years 0.5L - 99 Lei


La limita bugetului de 100 lei (uneori sub, alteori putin peste), este Glenfiddich - un whiskey single malt de 12 ani care este superior celor 2 bauturi prezentate mai sus. De aici si litrajul mai mic de 0.5L (varianta de 0.7L depaseste 100 Ron). Produs in Scotia, acest whiskey foloseste inca din 1887 apa pura de izvor pentru procesul de distilare si invechirea pentru obtinerea aromelor se face in butoaie din lemn de stejar american. Cu siguranta nu ai cum sa dai gres cu aceasta bautura.

Si ca sa nu te duci la Carrefour sa cumperi cine stie ce balarie de whiskey care ti se pare tie bun, citeste si Top whiskey-uri ieftine pe care trebuie sa le eviti.


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy

160 views0 comments

Comments


bottom of page