top of page

Top 3 parfumuri barbatesti pentru sezonul rece si 3 alternative pentru bogati

Indiferent ca iti place sa te speli sau nu, trebuie sa ai un parfum daca vrei si tu sa mirosi bine. Aerul rece de iarna nu se amesteca bine cu un parfum usor de vara. Iti trebuie un parfum puternic, care sa aiba impact si la -20 de grade afara. Nu ai nevoie decat de un singur parfum - pe care il poti alege linistit din lista de mai jos.




Sa incepem, zic.


1. Hermes - Terre D'Hermes


Perfect pentru sedinta aia importanta sau pentru momentele cand te imbraci la 4 ace, Hermes - Terre D'Hermes nu este un parfum pentru oricine. Este un parfum puternic, barbatesc, pe care trebuie sa il porti doar daca te simti in stare. Un parfum cu note de baza lemnoase si note de varf citrice (portocala, grapefruit).

Il gasesti pe Emag la 367 Ron, varianta apa de parfum la 75ml.



2. Victor & Rolf - Spicebomb Extreme


O explozie de condimente, un mix oriental foarte aromat. Parfumul, lansat prin 2015 are niste note superbe de tutun, piper negru si vanilie care vor atrage priviri pe oriunde vei merge.

Il gasesti la Notino la 334 Ron pentru varianta apa de parfum la 50ml.


3. Dior - Sauvage


Este parfumul barbatesc cel mai apreciat de femei. Perfect pentru orice anotimp (dar in special pentru sezonul rece), Sauvage este un parfum foarte puternic. Este suficient sa pulverizezi cateva pufuri dimineata inainte de a pleca spre birou si vei fi sigur ca seara tarziu acest parfum inca va persista pe haine, piele etc.


Il gasesti pe Emag la 376 Ron, pentru varianta apa de parfum la 60ml.



Alternative pentru bogati: Tom Ford Oud Wood Intense, Creed Royal Oud sau Bleu de Chanel


Daca tot ai de gand sa folosesti cardul de cumparaturi, macar sa stii de ce! N-ai cum sa dai gres cu aceste trei parfumuri:


1. Tom Ford Oud Wood Intense - Atat de barbatesc incat o sa dormi imbracat la costum! Te dai azi si mirosi toata saptamana. Totul pentru un chilipir: 1.089 Ron la Emag pentru 50ml.



2. Creed Royal Oud - Cu note de lemn de santal, mosc si citrice (bergamota, lamaie), acest parfum te va face sa iesi in evidenta oriunde vei merge si oricum te vei imbraca. Indiferent de sezon. Ia varianta de 50ml cu 964 Ron sau daca te simti cu adevarat bogat, sparge 1300 Ron pe varianta de 100ml (Notino).


3. Chanel - Bleu de Chanel - poate cel mai puternic parfum creat de Chanel pentru barbati, Bleu de Chanel este un parfum primavaratic. Care este cumva excelent si pe timp de iarna, datorita notelor de cidru si lemnoase foarte intense. Pe acesta il poti gasi ceva mai ieftin cu preturi incepand cu aproximativ 600 Ron pentru varianta de 50ml.



Spor la cumparaturi!


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy

Comments


bottom of page