top of page

Top 10 seriale pe care le urmareste o femeie independenta

Avem deja doua parti ale articolului top seriale pentru barbati adevarati,



astfel ca era cumva necesar (obligatoriu de fapt) sa avem si un top al serialelor urmarite de femeile independente si...pline de succes.

Asadar, hai sa vedem cate dintre serialele de mai jos urmaresti / ai urmarit.


Sa incepem, fie.


Citeste si:



1. Hart of Dixie (2011-2015) - Nota IMDB 7.9


Zoe Hart accepta oferta unui strain, dr. Harley Wilkes, de a lucra in cabinetul sau medical din Bluebell, Alabama. Ea ajunge sa constate ca el a murit si i-a lasat jumatate din cabinetul medical in testamentul sau.



2. Gilmore Girls (2000-2007) - Nota IMDB 8.3


O drama cu accente de comedie, centrata in jurul relatiei dintre o mama singura de treizeci de ani si fiica ei adolescenta care locuieste in Stars Hollow, Connecticut.



3. Big Little Lies (2017-2019) - Nota IMDB 8.5


Vietile aparent perfecte ale unor mamelor cu situatie materiala foarte buna, cu copii inscrisi la o scoala primara prestigioasa, sunt date peste cap atunci cand o mama singura se muta in orasul lor pitoresc de pe plaja din California.


Pro tip: Poti sa te uiti linistit si daca nu esti femeie independenta - filmul are o distributie de exceptie: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Merryl Streep.



4. The Bold Type (2017-2021) - Nota IMDB 7.9


O privire asupra vietilor si iubirilor scandaloase ale celor responsabile pentru intemeierea unei reviste internationale pentru femei.



5. Orange Is The New Black (2013-2019) - Nota IMDB 8.1


Condamnata pentru o crima ce implica transportul de bani pentru droguri unei foste iubite, Piper Chapman, de altfel o femeie care respecta legea, este condamnata la un an si jumatate dupa gratii. Nu-ti poti imagina ce se intampla aici. Un serial foarte bun cu multe premii castigate (53 de premii dintre care 4 premii Emmy!)




6. How to get away with murder (2014-2020) - Nota IMDB 8.2


Un grup de studenti la drept și profesoara lor geniala care preda cod penala, sunt implicati intr-un complot de crima intortocheat care promite sa le schimbe cursul vietii pentru totdeauna.



7. The good wife (2009-2016) - Nota IMDB 8.4


Alicia Florrick este o sotie buna pentru sotul ei, fost avocat al statului, care, dupa un scandal sexual umilitor, se afla in inchisoare. Alicia este nevoita acum sa-si intretina familia si sa revina in campul muncii, lucrand ca avocat intr-o firma de avocatura.



8. Good Girls (2018-2021) - Nota IMDB 7.8


Trei mame din suburbii se trezesc brusc in circumstanțe disperate si iau o decizie monumentala prin care risca totul pentru a-si recupera puterea.



9. Self Made (Mini-serie, 2020) - Nota IMDB 7.3


Povestea inspirationala a antreprenoarei afro-americane, Madam C.J. Walker, care a construit un imperiu de ingrijire a parului cu ajutorul caruia a devenit prima femeie milionara din America.



10. Dynasty (2017 - Prezent) - Nota IMDB 7.4


Povestea inspirationala a antreprenoarei afro-americane, Madam C.J. Walker, care a construit un imperiu de ingrijire a parului cu ajutorul caruia a devenit prima femeie milionara din America.


Vizionare placuta!



Cu stima,

Mada, Sefa la Casa

@TheGuy


1,332 views0 comments
bottom of page