top of page

Djokovic recunoaste: "Ma intorc acasa ca am uitat rachiul"

Foarte mult hype in ultimele doua saptamani cu Novak Djokovic. Cica n-are voie in Australia pentru ca n-are vaccin si ar fi falsificat cateva documente, ceva declaratii false etc.


Complet gresit!


Nole, asa cum i se adreseaza rudele de gradul I si toti sustinatorii lui, si-a dat seama prea tarziu de faptul ca a uitat acasa rachiul special care-l ajuta sa castige toate meciurile. De rusine, in loc sa recunoasca, a falsificat niste documente Covid. Fanii adevarati s-au prins imediat: "E o tehnica comuna aici la noi, niciodata nu te faci de ras ca n-ai bautura!"


Fanii sarbi stiu: "L-am vazut ca bea si altele in afara de rachiu, e un lichid ciudat pe care nu l-am mai vazut pana acum!"


Unii dintre fanii mai infocati ai lui Nole au declarat ca l-au vazut pe jucator band la un moment dat un lichid necunoscut lor. "Nu stim ce ar putea fi, era un lichid transparent, semana cu rachiul dar va spunem 100% ca nu era rachiu. E ceva foarte dubios, nu stim ce se intampla cu el!"



Reactia cercetatorilor stiintifici sarbi: "Era baiat bun dar s-a apucat de baut apa la un moment dat"


In saptamanile premergatoare turneului de la Australia, savantii care se ocupa de pregatimrea lui Nole, ar fi declarat ca celebrul jucator ar fi baut apa, un lucru absolut interzis in Serbia. "Noi in Serbia nu cunoastem foarte multe lucruri despre acest lichid, studiile fiind abia la inceput. Momentan, folosim aceasta substanta pentru teste asupra fenomenului de fisiune nucleara, dar s-a dovedit a fi prea instabila. Mai studiem, cine stie la ce mai poate fi folositoare pe viitor!"



Nole se va intoarce in tara sa natala in zilele urmatoare, unde il asteapta batranul satului cu 25L de rachiu proaspat: "Dupa atata chin fara rachiu, sigur vine slabit acasa baiatul nostru. Trebuie sa avem grija de el!"




Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy



Articolul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Comments


bottom of page