top of page

Cum sa te imbraci (cat mai) elegant fara sa porti camasa in 2022?

Sa porti camasa poate fi uneori incomod. Mai ales daca incerci sa ascunzi o burta de bere sub camasa. A, si prin camasa nu ma refer la camasa aia a ta cu maneca scurta, super larga si pe care o porti nebagata in pantaloni. Nu. Ma refer la camasa aia slim-fit (cambrata), pe care o bagi in pantaloni si pentru care trebuie sa-ti "sugi" :) burta astfel incat sa nu-ti explodeze nasturii in zona "abdominala".


Dar vin cu vesti bune: poti fi elegant fara sa porti camasa. Hai sa vedem cum.

Sa incepem, zic.


1. Tricou (vara/primavara)

O varianta cu care poti trece cu succes de sedintele de la birou, este sa te imbraci cu un tricou pe corp (cu anchior sau fara), un sacou si niste pantaloni care sa completeze restul outfitului tau. E o varianta perfecta pentru o zi de primavara - vara - toamna calda.


2. Maleta (toamna/iarna)

Varianta de sezon friguros a primului punct. Practic, schimbi tricoul cu maleta si eviti sacourile de in (potrivite mai mult pentru anotimpuri calde). Maleta este un accesoriu foarte elegant si versatil, potrivindu-se cu foarte multe articole vestimentare si care poate fi combinat in foarte multe moduri. Exemple foto mai jos.


3. Bluza cu fermoar la baza gatului

La acest tip de bluza/pulover poti asorta fara probleme chiar si o camasa fara aspectele negative: fara sa pierzi timp sa o calci si fara sa fii foarte incomod. De asemenea, iti poti lua un tricou inchis pe corp pe dedesubt si vei fi (aproape) la fel de elegant.


4. Cardigan

Cu nasturi sau fara inchidere, cardiganul este accesoriul vestimentar perfect daca vrei o tinuta lejera si totodata destul de eleganta. Poti sa-l porti cu tricou sau chiar cu o maleta (in functie de tipul cardiganului) si scapi astfel de camasa.



Bonus: Vestele de orice tip, protectoarele burtilor de bere

Tricotate sau de costum, asortate cu blugi sau cu pantaloni, vestele reprezinta un accesoriu vestimentar pe care il porti in majoritatea timpului cu o camasa (daca vrei sa fii elegant). Dar vestele sunt extrem de versatile si te ajuta sa-ti ascunzi cele 12 beri pe care le-ai baut cu o seara in urma.



Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy



169 views0 comments

Commentaires


bottom of page