top of page

Cele mai bune tunsori pentru barbati in 2022 sau cum sa arati si tu a om!

Fie ca esti genul care se da cu o tona de ceara/fixativ sau ca ai inceput sa chelesti, felul in care iti ingrijesti parul este extrem de important. Bine, asta daca tii la cum arati. Daca nu, fugi inapoi in pestera si mai scrie niste cod sau fii campion la Dota.


In acest articol vom vorbi despre tunsorile la moda in 2022 pentru barbati. Scroll pana la final pentru variantele asa nu.


Sa incepem, zic.


1. Ia-te pierdut!

Daca termeni precum high, medium sau low fade iti dau batai de cap, este destul de simplu: tunde-te pierdut, pe romaneste! Iti va accentua forma capului si a fetei si vei arata fresh, demn de un 2022 de succes! Acum, depinde de tine cat de "pierdut" esti prin parti :), dar evita trecerile bruste de la 0 (chelie, cum ar veni) la 2-3. Mai jos cateva exemple:



2. Ramai pe clasic

Daca chelia in lateral e prea moderna pentru tine, poate ar fi bine sa mergi pe stilul clasic de tunsoare. Tunde-te astfel incat proportia lateralelor si a partii de sus sa fie una perfecta si apoi stilizeaza-ti frizura dandu-ti parul intr-o parte. Ia un costum de mafiot din anii 60' pe tine si recreaza o scena din Nasul. Scoate mitraliera si...ok, cred ca am exagerat putin.


3. Pentru par mediu-lung: The Man Bun sau tunsoarea Samurai

Daca esti dispus sa-ti lasi parul sa creasca mai lung (sau ai noroc si este deja mediu spre lung), atunci poti sa incerci o tunsoare ce va fi cu siguranta la moda si in 2022: codita! Codita impreuna cu un costum elegant te va ajuta sa arati ca un samurai teleportat in secolul XXI.



4. Tunsoarea "Sa traiti!"

Daca ai parul scurt si maxilarul o idee mai pronuntat, atunci tunsoarea army poate fi cea mai buna alegere pentru tine. Nu necesita mentenanta si nici produse de stilizare a parului, deci e perfecta daca n-ai chef sa-ti faci freza in fiecare zi.


5. Tunsori ce se vor demoda in 2022: Pompadour

O tunsoare extrem de utilizata in ultimii ani, Pompadour a capatat popularitate in mod special din cauza formei care te ajuta sa iesi in evidenta. Insa nu de fiecare data in mod pozitiv. Daca vrei totusi sa te tunzi in acest stil, ai grija sa fie o tunsoare subtila astfel incat sa nu te strige lumea bombardier pe strada.


6. Evita sa-ti faci opere de arta in cap!

Si la noi, de cativa ani, este destul de popular sa-ti "desenezi" chestii pe cap. Bine, daca ai 15 ani si vrei sa pari si tu cool la liceu in clasa a 9a, poti sa-ti faci de cap. Dar sa nu vii sa plangi pe aici dupa ce au facut caterinca de tine aia de a 12a. In rest, daca esti (sau vrei sa pari) om serios, evita sa-ti faci grafitti in cap.


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy


69 views0 comments

Comments


bottom of page