top of page

Cadouri de Craciun caterinca. Galerie Foto.

Nu, sosetele si pijamalele n-au ce cauta aici. Deci, daca si in acest an ai primit fular si caciula, poate ar fi cazul sa ai "o discutie" cu mosul si sa-i arati articolul asta.


Sa incepem, zic.


1. Telefonul banana

Perfect pentru a-ti suna fosta si s-o iei la banana. La propriu. Ai aproximativ 20 ore de vorbit la banana si pana la 120 ore daca doar te uiti la ea - apoi tre' s-o incarci si o iei de la capat.

Gasesti telefonul banana aici.



2. Suport pahar de vin pentru baie

De ce sa faci sacrificii cand te speli sau mergi la WC? Bea oriunde in casa, inclusiv in baie, utilizand acest suport de pahar.

Il gasesti aici.



3. Sapun cu aroma de Whiskey

Cat de frumos ar fi sa poti ca de acum inainte sa si mirosi a whiskey? Fa-ti cadou acest sapun si nu-ti mai faci griji ca o sa zica consoarta ca ai baut prea mult. Ii poti zice pur si simplu ca te-ai spalat!

Vezi aici.



4. Patura pizza

Chiar daca e sezonul sarmalelor si a salatei de boeuf, cat de tare e aceasta patura in forma de pizza?

Poti sa o iei de aici.



5. Bandaje in forma de bacon

Poarta cu tine felul tau de mancare preferat. Bandajeaza-te chiar daca nu esti ranit si iti vei aminti mereu sa mai mananci inca o felie de bacon cand te vei uita la bandaj.

Vezi aici.



6. O cutie cu nimic

Daca ai tot intrebat-o ce vrea si ti-a raspuns "Nu vreau nimic puiule, doar sa fim sanatosi", atunci asta ar putea fi cadoul perfect de anul nou. Ii poti ura si "Multa sanatate!" cand i-l dai pentru un efect maxim de palma peste ceafa.

Poti sa o comanzi de aici.



7. Cumpara-i un buchet special

Chiar asa, de cand nu i-ai mai luat si tu un buchet de flori? Ei bine, de ce sa dai banii pe flori si dupa cateva zile sa le arunce, cand poti sa ii iei un buchet de salam si sa va bucurati impreuna de el?



8. Papuci rahatei

Daca situatia de Craciun e cam de c*c*t, pune-ti papucii tai speciali si petrece restul zilei dormind.



Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy

74 views0 comments

Comments


bottom of page