top of page

Vezi aici ce filme vor aparea in premiera odata cu lansarea HBO Max!

Povesteam in articolul de aici despre data lansarii si cat va costa un abonament HBO Max in Romania. Ei bine, vorbim acum despre ce premiere va aduce HBO Max pe televizorul tau, inca de la lansarea acestuia.

Hai sa vedem.


1. The Matrix Resurrections (2021) - Nota IMDB: 5.7


Mai tineti minte primul Matrix? Daca nu stii despre ce e vorba, pune mana si vezi primele filme Matrix inainte de a citi mai departe.

Descriere oficiala: The Matrix Resurrections, mult asteptata continuare a filmelor care au revolutionat genul science-fiction, reuneste vedetele originale Keanu Reeves si Carrie-Anne Moss in rolurile emblematice pe care le-au facut celebre: Neo si Trinity. Filmul ne poarta inapoi la cunoscuta lume a doua realitati: cea de zi cu zi si cea din spatele ei. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcție fizica sau mentala si pentru a se cunoaste cu adevarat, domnul Anderson va trebui sa urmareasca inca o data iepurele alb. (hai ca nu suna mega dubios...)


2. Dune (2021) - Nota IMDB: 8.1


Adaptare de exceptie a romanului stiintifico-fantastic al lui Frank Herbert despre fiul unei familii nobile incredintate cu protectia celui mai valoros bun si a celui mai vital element din galaxie.




3. King Richard (2021) - Nota IMDB: 7.5


O privire asupra modului in care superstarurile tenisului Venus si Serena Williams au devenit cine sunt dupa antrenarea tatalui lor Richard Williams. Un film despre ambitie, performanta si multe sacrificii.

Pro tip: Cu Will Smith in rol principal!


BONUS: Seriale noi MAX Originals pentru abonati


Abonatii HBO Max vor putea urmari de asemenea si seriale noi marca MAX Originals, precum (vezi link-uri IMDB mai jos):

  1. Station Eleven - IMDB 7.7

  2. Peacemaker - IMDB 8.5

  3. Raised by the Wolves - IMDB 7.5

  4. Todo lo Otro - IMDB 6.8

si multe altele.





Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

195 views0 comments

Comments


bottom of page