top of page

Top accesorii pentru Playstation 5 pe care trebuie sa le ai acum!

Hai noroc! Daca te numeri printre norocosii care detin deja un Playstation 5, trebuie sa citesti acest articol despre cele mai populare accesorii pentru consola ta, pe care trebuie sa le ai.

Stiu ca vrei sa te intorci inapoi la jocul tau preferat, astfel ca nu o sa lungim foarte mult acest articol.

Sa incepem, zic.


1. Casti audio


Indiferent ca esti inca la liceu si te joci toata noaptea pe PS sau esti ditamai barbatul si vrei sa te joci cand doarme bebe, sau efectiv esti audiofil (atentie, audio!), un lucru e clar: ai nevoie de niste casti. Bune. Dar sunt oare castile produse de Sony pentru Playstation 5 (Pulse 3D) cele mai bune?


Afla care sunt cele mai bune casti citind articolul: Care sunt cele mai bune casti pentru Playstation 5


2. Statia de incarcare pentru controlere DualSense


Statia de incarcare dualsense Sony PlayStation 5 nu este cel mai "exciting" accesoriu pe care il poti avea, dar daca ai nevoie sa iti reincarci regulat controlerele (si stiu ca ai!) si esti obsedat ca aspectul setup-ului tau sa fie unul îngrijit, atunci ai nevoie de acest accesoriu.

Desi exista solutii neoficiale, aceasta statie de andocare oficiala este cea care arata si functioneaza cel mai bine. Din pacate, in prezent se gaseste destul de greu in Romania la preturi decente (~150 Ron), dar daca ai rabdare si urmaresti constant magazinele online (altex, emag, etc) cu siguranta vei gasi statia de incarcare la un pret bun.



3. Skin-uri pentru controlerul tau preferat!


Au aparut in ultima vreme foarte multe variante de personalizare pentru controlerele de PS5. Astfel, iti poti personaliza maneta ta cu aproape orice iti trece prin cap, de la grafica cu cele mai misto jocuri pana la imagini custom facute pe comanda. Uite mai jos cateva exemple:

Pro Tip: Gasesti foarte multe variante, atat pe site-urile din afara (vezi pe Amazon, AliExpress) cat si pe site-urile noastre romanesti (Emag, Altex, etc.)



4. Skin-uri pentru consola


Similar cu cele pentru controlere, iti poti personaliza cu usurinta consola cu un skin custom. Sunt foarte multe variante, de la skin-uri tip autocolant pana la cele de plastic tare care se clipseaza peste panelurile consolei tale. In plus, skin-urile mai rigide iti pot proteja consola de zgarieturi sau socuri mecanice.

Pro Tip: Gasesti foarte multe variante, atat pe site-urile din afara (vezi pe Amazon, AliExpress) cat si pe site-urile noastre romanesti (Emag, Altex, etc.)


5. Capace de protectie pentru aderenta sporita


Practic, acele mini-carcase pentru ca cele doua degete mari pe care le posezi sa nu mai alunece de pe stick-urile stang si drept. In plus, le si protejezi. Deci, win-win.

Pro tip: Le gasesti si pe la noi, vezi aici sau aici.




Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

81 views0 comments

Comments


bottom of page