top of page

Jocul Mortal Kombat implineste 30 de ani! Vezi clipul video postat de Playstation!


"In numele intregii echipe de la NetherRealm Studios si Warner Bros. Games, le multumim tuturor fanilor care au sustinut Mortal Kombat in ultimii 30 de ani. Pe masura ce ne uitam inapoi la trei decenii de istorie a francizei, pasiunea si entuziasmul fanilor nostri este fundatia care face din Mortal Kombat ceea ce este astazi. Pentru a onora aceasta piatra de hotar, va rugam sa va bucurati de videoclipul nostru comemorativ de 30 de ani de la Mortal Kombat si alaturati-va noua pentru a sarbatori 30 de ani de Kombat in toate formele de divertisment, de la jocuri video, la filme, la animatie si multe altele."


Acesta a fost mesajul postat de Playstation cu ocazia lansarii trailerului ce aniverseaza 30 de ani de la lansarea primului joc Mortal Kombat.






Ce este Mortal Kombat?


Mortal Kombat este o franciza media americana centrata pe o serie de jocuri video dezvoltate initial de Midway Games in 1992. Dezvoltarea primului joc s-a bazat initial pe ideea pe care Ed Boon si John Tobias au avut-o de a realiza un joc video cu Jean-Claude Van Damme in rol principal, dar când ideea a cazut, a fost creat un joc de lupte cu tematica stiintifica si fantezie.



Totusi, dezvoltatorii i-au adus un omagiu cu Johnny Cage (unul dintre personajele principale din numeroasele jocuri), un star de film fictiv al carui stil personal seamana cu cel al lui Van Damme. Mortal Kombat original a fost primul joc de lupta care a introdus un luptator secret, la care se ajunge daca jucatorul indeplinea un set de cerinte.



Vezi aici clipul video aniversar!




20 views0 comments

Comments


bottom of page