top of page

Relaxeaza-te la Therme in 2022! Vezi cat costa o zi la cel mai mare centru wellness din Romania!

Daca in programul tau s-a ivit un weekend liber (sau si mai bine...ai o zi libera in timpul saptamanii), poti merge sa te relaxezi la Therme. Redeschis de ceva timp (a fost inchis o perioada cu restrictiile Covid), Therme ofera 3 zone in care te poti relaxa si distra - le-am detaliat pe toate mai jos.


Unde este Therme?


Situat in Balotesti, la 23 km de centrul Bucurestiului sau 26 de minute cu masina, Therme reprezinta cel mai mare centru de agrement cu piscine interioare si exterioare din Romania.


Care sunt zonele de relaxare si distractie din Therme?


1. Galaxy - Zona cu cel mai spectaculos sistem de tobogane acvatice interioare din Romania


2. The Palm - acces la Galaxy + acces la piscina principala imensa (partial exterioara, incalzita), la sauna Rainforest, la bazinele cu diverse tipuri de apa tratata, la Sands of Therme, etc.


3. Elysium - acces la primele doua zone + acces la toate saunele (terapeutice/de relaxare), piscina cu seleniu si zinc (tratament pentru cresterea parului si a unghiilor), flower lounge, etc.


3 restaurante cu tematici diferite si mai multe baruri in piscine


Conform celor de la Therme poti incearca feluri de mancare din toata lumea la restaurantul Humboldt sau traieste experienta unei cine in halat la restaurantul The Mango Tree. Saaaaaau, mananca printre palmieri la restaurantul Greens.

In plus, profita de cele cateva pool-baruri unde te poti imbata inca de dimineata.


Sa trecem la subiectul principal: Cat costa o zi la Therme?


In functie de zona pe care vrei s-o vizitezi, vei plati de la 91 de lei / persoana / zi doar pentru zona Galaxy (in timpul saptamanii L-J) pana la 155 de lei / persoana / zi cu acces la toate cele 3 zone (Galaxy + The Palm + Elysium). Vezi mai jos tarifele detaliate pentru fiecare tip de acces.

ZONA GALAXY



ZONA THE PALM



ZONA ELYSIUM


Gata, am ajuns la final.


Spor la relaxare si distractie!


Citeste si:








Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy



1,508 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page