top of page

Fanii Kanye West strang fonduri pentru a-l face din nou miliardar pe rapper

Nu stiu daca sa radem sau sa plangem. Fanii lui Kanye West au inceput o campanie GoFundMe pentru a-l face din nou miliardar pe rapperul controversat. Sustinatorii au lansat mai multe pagini – una fiind numita succint „Make Kanye West a Billionaire Again” cu un obiectiv de strangere de fonduri de 1 miliard de dolari – dupa ce valoarea neta a averii lui West a fost afectata saptamana trecuta, cand Adidas a renuntat la colaborarea cu el.


Acea strangere de fonduri particulara a strans insa doar 5 dolari si de atunci a fost eliminata, la fel ca multe alte pagini imitatii care au aparut, raporteaza AllHipHop. Zeci de oameni si-au promovat de atunci propriile pagini GoFundMe, incurajand pe altii sa-i faca pe ei miliardari in loc de Kanye (acest fapt ni se pare corect!).


Un fan a demarat in trecut o campanie GoFundMe pentru a strange 53 de milioane de dolari pentru castigatorul Grammy Kanye West, dupa ce acesta a sustinut in 2016 ca avea datorii in valoare de fix 53 de milioane. Fanul, Jeremy Piatt, a obtinut 57.398 de dolari, dar West a refuzat fondurile. Banii au fost donati in schimb catre Notes for Notes, o organizatie de caritate muzicala.


A pierdut 1.5 miliarde de dolari peste noapte!


Afacerile barbatului de 45 de ani cu compania Adidas pentru linia sa de imbracaminte Yeezy a reprezentat 1,5 miliarde de dolari din valoarea sa neta, asa ca fara parteneriat, el are doar 400 de milioane de dolari, potrivit Forbes. Saracul...


Adidas - impreuna cu Balenciaga, Vogue si Gap - au rupt legaturile cu West dupa ce acesta a facut mai multe remarci antisemite in ultimele saptamani.


„Adidas nu tolereaza antisemitismul si orice alt fel de discurs instigator la ura”, a spus compania intr-o declaratie din 25 octombrie. „Comentariile si actiunile recente au fost inacceptabile, pline de ura, periculoase si incalca valorile companiei referitoare la diversitate si incluziune, respect reciproc si corectitudine.”




20 views0 comments
bottom of page