top of page

HBO Max: Renuntam la Netflix?

Este oficial: HBO Max vine in Romania incepand cu 8 Martie 2022. Pana atunci, avem putin timp sa decidem daca poate fi o alternativa mai buna la Netflix, Amazon Prime sau alte servicii de streaming online.


Ce este HBO Max?


HBO Max este platforma de streaming online ce va fi inlocuitorul deja actualului HBO Go. Practic, conform spuselor celor de la Warner Media, clientii actuali HBO Go se vor bucura de HBO Max fara costuri suplimentare, ba mai mult, va exista o reducere de cost la abonamentele actuale. Fingers crossed!




Cand apare HBO Max in Romania?


HBO Max este programat sa debuteze in Romania din data de 8 Martie 2022. Pana atunci avem timp sa ne decidem daca mai pastram abonamentul la Netflix sau nu. Hai sa vedem!


Cat va costa un abonament la HBO Max?


Pentru clientii care se vor abona in perioada 8-31 Martie 2022, inclusiv pentru clientii existenti HBO Go, tariful lunar va fi de doar 3.3 euro (aproximativ 16 lei / luna). Nici tariful standard nu este foarte mare, la 4.99 euro/luna (aproximativ 25 lei / luna). Vezi mai multe detalii aici.

Nu-i rau, mai ales tinand cont de faptul ca cel mai ieftin abonament standard la Netflix este undeva la 7.99 euro / luna (aproximativ 40 lei / luna).



Beneficii: Ce aduce in plus HBO Max?


Cei de la HBO sustin ca Max va aduce in premiera in casele oamenilor filme de cinema, la numai 45 de zile de la premiera acestora la cinematograf - exemple in acest sens sunt:

- Aquaman and the lost kingdom

- The Flash

- The Batman

- Elvis, etc.


De asemenea, platforma va ingloba pentru prima data toate titlurile continute in platformele HBO Go, Warner Bros, Max Originals, DC, Cartoon Network si multe altele.


In plus, la lansare vor fi disponibile filme aparute recent la cinema precum: Dune, The Matrix Resurrections, etc.

Daca HBO Max va putea inlocui Netflix ramane de vazut. Avand in vedere faptul ca actualmente platforma HBO Go este destul de in urma fata de Netflix, odata cu venirea HBO Max, asteptarile sunt foarte mari. Si la tarifele propuse, poate fi chiar o afacere buna!





Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy



554 views0 comments

Comments


bottom of page