top of page

Cum sa te pregatesti pentru razboiul dintre Rusia si Ucraina? Sfaturi inutile.

ситуация отстой sau cum s-ar zice pe romana: situatia e cam de c*c*t. Tata Putin se pregateste sa-si extinda teritoriul la Catan, adaugand Ucraina ca pe o extensie viitoare a Rusiei. Americanii si alte tari din UE deja au trimis trupe la noi in tara, in Moldova armata se pregateste de un eventual val de imigranti si tu stai cu telefonul in mana pe wc si cu un deget in nas, gandindu-te: ba, nasol!

Deci cum te pregatesti in cazul in care incepe "razboaili"? Hai sa parcurgem impreuna urmatorul ghid de supravietuire neoficial.


Sa incepem, zic.


1. Te muti in Rusia!


Ce poate fi mai genial de atat? Decat sa astepti sa vina tancurili si elicopterili sau bombili la noi, mai bine te duci tu la ele. Si o sa fii mai linistit, pescuind ursi polari la copca in timp ce bei dintr-o sticla de votca cu paiul.

Pro tip: Daca te grabesti, poti inca sa mai prinzi bilete ieftine de elicopter.


2. Tu stii ce rimeaza cu razboi? Alcool.


Un punct care-ti este familiar si cu care rezonam atat de bine. Mai ales daca tinem cont de faptul ca in general ne ajuta sa uitam de probleme. Asadar, nu mai pierde timpul si fugi la magazin si incepe sa-ti faci stocuri - vei avea nevoie.

Si daca chiar ne vor invada rusii, altceva este cand ai si tu antrenament si poti sa rezisti macar cateva runde de bautura cu soldatii. Poate chiar te imprietenesti cu ei si ai sanse sa scapi nevatamat.


E win-win, va zic.

Si daca deja sunteti in situatia in care ati baut prea mult, cititi si articolul: Cum sa iti revii dupa o noapte de betie? Sfaturi utile.



3. Spune-i ca e grasa si nici nu mai apuci razboiul


Daca ti-e prea lene sa-ti faci planuri elaborate despre cum poti sa te pregatesti pentru o eventuala invazie, lucrurile se pot termina destul de simplu si rapid. Dar intai trebuie sa o enervezi putin. Urmeaza pasii urmatori pentru succes garantat:

  1. Nu trage apa la toaleta. Bonus: lasa si colacul ridicat!

  2. Joaca-te mai mult de 10 minute legate pe Playstation

  3. Lasa-ti hainele aruncate pe jos

  4. Spune-i ca nu mergeti la ma-sa in weekend

  5. Arata-i pe facebook o poza cu cat de cool e fosta ta

Perfect. Acum ca ai "incalzit-o" du-te la ea si spune-i ca e grasa - garantat nu mai apuci razboiul.


Pro tip: Nu te opri aici! Spune-i tot ce ai pe suflet!


4. Invata Rusa! Nici nu stii cand te va ajuta


Este bine sa stii ca rusii vorbesc limba rusa. Deci daca vrei sa te milogesti corect gramatical atunci cand o sa ai o mitraliera infipta-n fund, poate ar fi bine sa te gandesti sa incepi niste cursuri de limba rusa.


Trebuie insa sa stii ca nu poti invata rusa fara 3-5 sticle de votca per curs. Astfel, inainte de incepe cursurile trebuie sa demarezi un studiu intensiv de chimie alimentara aplicata - adica pe scurt sa bei votca ca pe apa!





5. Pleaca cu familia spre munte - se termina razboiul pana ajungi!


O varianta aparent extrem de populara, este plecatul la munte. Statul la coada pe DN1 este o activitate de care se poate bucura intreaga familie si poate a venit timpul sa imbinam placutul cu utilul.

Nici nu mai are rost sa astepti! Ia-ti familia, urcati-va in masina si plecati spre Brasov. Garantat nu ajungi la destinatie si basca, se termina si razboiul intre timp. Profita de multitudinea de board games aparute in ultimii ani si jucati cateva mii de runde de Catan sau treci la nivelul urmator si jucati fazan folosind alfabetul rusesc.



Gata, acum lasa gargara si treci la munca. Dar pregateste-te in secret folosind lista asta :D


Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy







395 views0 comments

Comments


bottom of page