top of page

Ce sunt ghetele Chelsea si de ce trebuie sa ai o pereche acum? Bonus: cat costa aceste ghete

Revenim cu inca un articol cu tenta fashion care imbina necesarul cu placutul. Poti citi mai multe astfel de articole accesand sectiunea din site denumita The Gentleman.


Deci, daca si tu simti nevoia de o pereche de incaltaminte pe care sa o porti la (aproape) toate ocaziile, atunci poate este momentul sa-ti cumperi o pereche de ghete model Chelsea. Stai pana la final pentru ca am inclus si cateva exemple de ghete si pretul acestora.

Citeste si:



Ghetele tip Chelsea (Chelsea boots) sunt unele dintre cele mai versatile tipuri de incaltaminte atunci cand vine vorba de stilul smart casual / formal / office wear. Pentru ca le poti asorta cu orice, de la tricou, malete, camasi cu panataloni sau blugi, pana la pantaloni si sacou de gala. Sunt de asemenea si extrem de comode si usor de incaltat (cu ajutorul elasticului definitoriu lateral), astfel ca pot fi purtate si pe perioade mai lungi de timp (ex: la birou sau pe teren).


Stilul casual: Relaxat la o iesire cu prietenii


Dupa cum ziceam, poti sa porti fara probleme aceste ghete la o iesire in oras cu prietenii sau intr-un city break. Asorteaza-le cu tricou + sacou + blugi si esti gata de ieseala. Unde mai pui ca esti si bine imbracat.


Citeste si:



Stilul office: Confortabil toata ziua


Pe langa faptul ca la birou trebuie sa ai o anumita tinuta, este primordial sa te simti confortabil. Astfel, ca poti combina ghetele cu o maleta / camasa / sacou + pantaloni / blugi. Vezi mai jos.



Stilul super formal: Mergi linistit la gala cu ghetele tale Chelsea!


Mai jos ai cateva exemple de combinatii intre ghetele Chelsea si costumatii la 4 ace. Mergi linistit la evenimente super formale si simte-te super confortabil purtand ghete Chelsea.


Bonus: cat costa o pereche de ghete Chelsea?


Raspunsul cel mai simplu: depinde de unde le cumperi. Preturile variaza intre 200 Ron si 500 Ron, dar (evident) pot ajunge si ordinul miilor de lei. Depinde si din ce material sunt facute: piele lucioasa sau piele intoarsa. Evita totusi sa-ti iei incaltaminte din materiale sintetice sau imitatie de piele. Mie personal imi place modelul celor de la Gant (vezi poza mai jos).


Pro tip: Gasesti aici sau aici sau aici cateva modele de ghete Chelsea cu preturi decente care arata grozav.


Spor la cumparaturi!


Citeste si:


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

59 views0 comments

Commentaires


bottom of page