top of page

Ce cadou sa-i cumperi de Valentine's Day? Top 5 cadouri cu care nu poti sa dai gres

Daca ai fost prin preajma in ultimele 2 luni si ai citit Top cadouri de Craciun cu care nu poti sa dai gres si Top cadouri de Craciun pe care sa nu le iei ever! atunci stii ca esti deja in intarziere in ceea ce priveste alegerea unui cadou de Sfantul Valentin sau cum zic englejii: Valentine's Day.


Si chiar daca esti mai traditional si vrei sa sarbatoresti iubirea eterna pe 24 Februarie (de Dragobete), citeste acest top pentru a nu da (din nou) gres cu un cadou de, ma scuzati, rahat.


Sa incepem, zic.


1. Evident, o vacanta cu tine!


Ce poate fi mai romantic decat o excursie la Paris in doi, plimbandu-va pe langa turnul Efes de manuta, savurand un croissant cu ciocolata? Pai, cel putin mai fun, poate fi o noapte de Fifa cu baietii. Wow, wow, be careful! Sunt reduceri pentru aproape toate destinatiile din Europa la zboruri --> vezi mai jos la pro tip!

Pro tip: In primul rand, poti sa verifici articolele Top orase pentru un city break perfect in 2022 - part I si Top orase pentru un city break perfect in 2022 - part II. In al doilea rand, uite 2 exemple de zboruri ieftine de Valentine's Day, la o cautare rapida pe WizzAir:


Bucuresti - Paris, 11-16 Februarie 2022 - 700 Ron / 2 persoane


Bucuresti - Bari, 12-15 Februarie 2022 - 352 Ron / 2 persoane


Sunt foarte multe oferte in aceasta perioada (moarta dpdv al vacantelor) dar si multe restrictii de calatorie, astfel ca fii baiat destept si informeaza-te inainte de a cumpara bilete de avion sau cazare prin tari straine.



2. Varianta clasica sau mai pe sarakie: Flori si ciocolata


Un simbol al acestei sarbatori adoptate la nivel mondial sunt trandafirii. Desi eu nu am inteles niciodata care-i treaba cu florile, am facut un compromis cu mine insami si cumpar flori de fiecare data cand este necesar. Baga si niste ciocolata (ia si tu o cutie de ciocolata mai de Doamne Ajuta, nu d-aia ieftina din Mega) si te-ai scos! Daca mai ai si vreo combinatie pe la o florarie, o scoti sub 100 Ron!



3. Daca vrei Netflix dar mai mult chill: Un hanorac oversized


Daca sunteti genul care termina sezoane intregi intr-o zi pe Netflix, te poti orienta catre un hoody foarte larg si pufos, in care se va imputi treptat in cele cateva zile de weekend petrecute integral pe canapea. Uite aici sau aici doua variante de hanorac.



4. Casti audio sa te poata ignora cand bati campii


Explicatia e simpla: cateodata nu te suporta si are nevoie de casti sa nu te mai auda. Variantele sunt si mai simple:


  1. Daca are Iphone: Air Pods 2 (daca esti bogat, dar totusi sarac) sau Air Pods Pro (aproape la fel ca alea simple, dar esti mai bogat)

  2. Daca are orice alt telefon: SoundCore Liberty Air 2 sau (varianta de bogati) Sennheiser True Momentum 2



5. Lenjerie intima pentru o noapte fierbinte pe care speri sa o petreaca cu tine


O cumperi si te rogi...s-o poarte in noaptea de Sfantul Valentin! Orice de la chiloti comestibili (mai pe sarakie) pana la furouri complicate pe care o sa le rupi (si o sa-ti para rau de bani) daca ai noroc!


Si acum fa ce faci dintotdeauna: amana sa cumperi un cadou si ia-l pe ultima suta de metri! In timp ce astepti sa treaca timpul, poti sa te recompensezi cu un pahar de ceva bun: Top 3 whiskey-uri bune sub 100 de lei!


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy

Comments


bottom of page