top of page

2022: Cum va arata noul model Tonale de la Alfa Romeo? Galerie Foto.


Uita tot ce stii despre fiabilitate si hai sa incepem impreuna acest articol. Printre putinele marci auto care deseneaza la fel de frumos ca o casa de moda, Alfa Romeo preconizeaza ca vor lansa noul lor model SUV de dimensiuni reduse, Tonale in 2022. In prezent, masina se afla in teste, asa cum se poate observa si din imaginile spion prezentate mai jos.



Conceptul a aparut prima data in Geneva

Desi masina in varianta concept a fost prezentata prima data la salonul auto de la Geneva in 2019, se pare ca ne indreptam vertiginos spre o lansare iminenta in primul trimestru al anului 2022.



Specificatii tehnice

Tonale va avea rolul de a umple locul liber ramas in portofoliul Alfa Romeo si se va incadra imediat sub fratele mai mare, Stelvio.


Dimensiuni

Lungime: 4.528 mm

Latime (fara oglinzi laterale): 1.835 mm

Inaltime: 1.604 mm


Ca si motorizari, identificam un motor diesel de 1.6 litri ce va produce 130 cai putere (97 kW) si mai multe motoare pe benzina ce vor produce intre 130 si 160 cai putere si care vor dispune si de tehnologie hibrid MHEV (Mild Hibrid Electric Vehicle). Totodata, se preconizeaza ca va exista si o varianta hibrid mai puternica, ce va avea 240 cai putere.


Cat va costa?

Desi momentan Alfa Romeo nu a comunicat oficial cat va costa noul model Tonale, se preconizeaza ca acesta va avea un pret de pornire de 35.000 euro pentru motorizarile de 130 cp.



Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy


69 views0 comments

Comments


bottom of page