top of page

10 motive pentru care barbatii sunt in general mai buni decat femeile!

Cand te gandesti la rivalitati, probabil ca iti imaginezi Batman vs Superman, Nadal vs Federer, Tom vs Jerry. Dar exista o rivalitate care le depaseste pe toate acestea si a facut-o de la inceputul timpurilor: barbat vs femeie.

Doar ca nu este deloc o rivalitate, nu-i asa? Conform articolului realizat de cei de la Goodwinsmith, barbatii sunt mult mai buni din toate punctele de vedere si iata motivele pentru care ei considera asta.



1. BARBATII SUNT MAI BUNI LA DESCHIDEREA CHESTIILOR


Fie ca este vorba de borcane de gem sau de lacate ruginite, puterea superioara a unui barbat inseamna ca este capabil sa deschida lucrurile mai usor decat femeile. Totusi, nu este totul despre putere, deoarece un barbat care are un aspect frumos si farmec poate deschide si alte lucruri…uuu, spicy!


2. BARBATII SUNT MAI FRUMOSI IN MOD NATURAL


Dulapul de ingrijire al unui barbat contine, in general, un aparat de ras, gel de par, aftershave si poate o crema hidratanta. Fara fond de ten. Fara creion de ochi. Fara ruj. Fara alte mii de produse cosmetice. Barbatii sunt creaturi care nu necesita multa mentenanta.


3. BARBATII SUNT GATA DE PLECARE IN CATEVA MINUTE


Aleg o camasa. Aleg o pereche de pantofi eleganti. Isi aranjeaza repede parul. Aceasta este lista de verificare a unui barbat inainte de orice iesire.

Pe de alta parte, in cazul femeilor avem: aplicarea cremei de bronz o seara inainte, mersul la coafor, la facut unghiile, epilatul picioarelor, pensatul, alegerea unei rochii... o mie de pasi mai tarziu sunt aproape gata.


4. IISUS A FOST BARBAT


Nu este necesara nicio justificare. Oh, si Eva a muscat marul inaintea lui Adam, care a nenorocit lumea pentru eternitate.


5. BARBATII SUNT, IN GENERAL, MAI PUTIN CONFLICTUALI


Barbatii sunt creaturi simple cu minti simple. Si acesta este un lucru bun. Ei nu se gandesc prea mult la situatii complicate. Ei evita in mod activ certurile inutile, iar iertarea poate fi cumparata cu provizii sanatoase de bere. Totusi, inca nu se stie ce le face pe femei sa fie mai fericite, chiar daca multi profesori universitari au incercat sa afle, prin studiu si teorii elaborate.


6. BARBATII INTELEG REGULA OFFSAIDULUI DIN FOTBAL


Este un fapt binecunoscut ca intelegerea regulii de offside din fotbal este un test mai fiabil al inteligentei decat un test IQ.


7. BARBATII RAGAIE SI SE PARTAIE FARA NICIO URMA DE RUSINE


Exista ceva destul de elegant in felul in care barbatii sunt capabili sa dezlantuie bombe cu metan in voie. Si, in timp ce femeile sunt deseori revoltate de astfel de comportament, un barbat se mandreste cu el!


8. BARBATII FAC PIPI DIN PICIOARE


Ah, da, adevarata binecuvantare de a fi barbat. Capacitatea de a face pipi oriunde dintr-o pozitie verticala. Penisul este astfel modelat incat sa poata fi manuit cu o acuratete uimitoare, facand inutila necesitatea oricarui bazin de captare din portelan.

Fara a fi ghemuit, a face pipi in public este la fel de usor ca o zi de duminica.


9. BARBATII IMBATRANESC FRUMOS, CA VINUL VECHI


Specia masculina imbatraneste ca un vin fin. Vedeti George Clooney, Brad Pitt, Javier Bardem si Paul Rudd. Femeile nu imbatranesc atat de bine. Vezi Jackie Stallone.


10. BARBATII POT CONDUCE


Este un fapt cunoscut ca barbatii sunt, in medie, de cinci ori mai buni decat femeile la procesul de conducere al autoturismelor. Barbatii vad parcarea paralela ca pe o provocare de cucerit - femeile vad asta ca fiind ceva descurajant si de-a dreptul imposibil. Barbatii isi folosesc oglinda retrovizoare pentru a verifica imprejurimile - femeile le folosesc pentru a aplica ruj. Ati inteles ideea.


*Prezentul articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.


137 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page