top of page

Plaja in Ianuarie? Zboruri catre Jeddah de la 500 ron / persoana!

Ahh, plaje insorite, soare si relaxare! Daca doresti sa vizitezi un oras superb, la 4 ore distanta cu avionul fata de Bucuresti, atunci Jeddah (Arabia Saudita) poate fi destinatia perfecta de iarna!


Jeddah, un oras-port din Arabia Saudita cu deschidere la Marea Rosie, este un centru comercial modern si o poarta de pelerinaj catre orasele sfinte islamice Mecca si Medina. Hotelurile din statiuni, plajele si sculpturile in aer liber marginesc Corniche, o promenada de pe malul marii ancorata de emblematica Fantana a Regelui Fahd. Cartierul istoric Al-Balad al orasului dateaza din secolul al VII-lea si pastreaza case traditionale construite din coral.




Temperaturi de 30 de grade Celsius in luna Ianuarie!


Jeddah este o destinatie foarte calda pe tot parcursul anului - dovada este faptul ca in Ianuarie temperaturile depasesc frecvent 30 de grade Celsius!




Zboruri de la 500 ron / persoana in luna Ianuarie!


La o simpla cautare pe WizzAir (care au introdus Jeddah si Riyadh ca si destinatii incepand cu 2023) observam super preturi pentru luna Ianuarie. Mai exact, in perioada cautata (luni 09 Ianuarie - vineri 13 Ianuarie), biletul de avion dus-intors pentru o persoana este de doar 500 ron!



97 views0 comments

Comments


bottom of page