top of page

Rapperul american Coolio a murit la 59 de ani! Omagiul adus de Michelle Pfeiffer pe Instagram


Potrivit managerului sau, rapperul vizita casa unui prieten din Los Angeles, cand parea sa fi suferit un atac de cord, la varsta de 59 de ani.



Cine a fost Coolio?


Pe numele sau adevarat Artis Leon Ivey Jr, Coolio a fost cel mai bine cunoscut pentru hitul sau din 1995 "Gangsta's Paradise", care a fost inregistrat ca si coloana sonora pentru filmul lui Michelle Pfeiffer "Dangerous Minds".



Propulsandu-l la faima internationala, rapperul a ramas pe primul loc in topurile Billboard din SUA timp de trei saptamani si acest lucru i-a adus un Grammy pentru cea mai buna interpretare rap solo.


Omagiu adus de Michelle Pfeiffer


Impartasind un clip din videoclipul muzical pe Instagram, Michelle Pfeiffer a spus ca are inima zdrobita din cauza unei „vieti luate prea rapid”.


„Dupa cum stiti unii dintre voi, am avut norocul sa lucrez cu el la Dangerous Minds in 1995. A castigat un Grammy pentru melodia sa geniala ce apare si pe coloana sonora – care cred ca a fost motivul pentru care filmul nostru a avut atat de mult succes."

„Imi amintesc ca el nu a fost altceva decat o persoana buna, amabila. 30 de ani mai tarziu inca imi mai dau fiori cand aud cantecul”.



Ea a semnat postarea: „Rest in power Artis Leon Ivey Jr”.

43 views0 comments
bottom of page