top of page

O femeie si-a surprins iubitul inseland-o dupa ce boxa Alexa a inregistrat conversatiile acestuia!

Jessica Lowman a spus ca habar n-a avut ca difuzorul ei Amazon Alexa are o astfel de functie pana cand a facut cateva investigatii si a descoperit mai mult decat isi astepta.



O femeie a dezvaluit modul neobisnuit in care a aflat ca partenerul ei o inseala dupa ce o boxa smart Alexa a inregistrat conversatiile acestuia. Jessica Lowman a spus ca nu stia ca difuzorul ei Amazon Alexa are o astfel de functie pana cand a investigat si a descoperit mai multe decat se astepta.

Difuzoarele inteligente precum este si asistentul Amazon Alexa, reprezinta un dispozitiv obisnuit de uz casnic, popular pentru caracteristicile lor de control vocal si sistemul de sunet de calitate. Cu toate acestea, nu se stie ca aceste dispozitive inteligente sunt, de asemenea, capabile sa capteze si sa inregistreze sunetul pe furis, asa ca Jessica a descoperit dovezi cheie ca partenerul ei a fost infidel.

Femeia a apelat la TikTok pentru a discuta despre descoperirea ei surpriza si a distribuit cateva clipuri inregistrate de dispozitivul ei Alexa. Videoclipul Jessicai detaliaza o inregistrare de ecran a contului ei Alexa, unde pot fi redate clipuri individuale ale sunetelor pe care le-a captat dispozitivul.



74 views0 comments
bottom of page