top of page

UPDATE: Vezi data exacta cand va aparea sezonul 6 din Peaky Blinders! Va fi acesta ultimul sezon?

Update 20.02.2022 - Sezonul 6 va debuta oficial pe 27.02.2022! Au mai ramas foarte putine zile pana atunci!


ARTICOL ORIGINAL:


Asa cum povesteam si in Top seriale pe care le urmareste un barbat adevarat, sezonul 6 din Peaky Blinders este mai aproape decat ne asteptam. Astfel, e timpul sa ne pregatim temeinic pentru acest nou sezon.

Dar va fi oare si ultimul sezon? Hai sa vedem.

Sa incepem, zic.


Trailerul oficial pentru sezonul 6, incarcat pe Youtube pe 1 Ian 2022!


Cei de la BBC s-au gandit ca este oportun sa rasuceasca cutitul in rana cu acest trailer care lasa loc de multe intrebari si pe care l-au lansat pe Youtube pe 1 Ianuarie 2022. Il puteti viziona mai jos - dupa cum zic si ei, mai ramane "One last deal to be done".


Inainte sa vedem sezonul 6 se impune o recapitulare a ultimului sezon!


A trecut destul de mult timp de la aparitia sezonului 5 si cu siguranta ai uitat deja detaliile legate de cum s-a incheiat povestea la finalul acestui sezon. Ei bine, va propun urmatorul clip pentru a recapitula ce s-a intamplat in ultimul sezon.


Pro tip: Spoiler Alert! Clipul de mai jos contine foarte multe detalii referitoare la serial - daca nu ai vizionat inca niciun episod din Peaky Blinders, poate ar fi mai bine sa dai skip si sa deschizi Netflix-ul pentru a-l incepe! Merita cu varf si indesat tot timpul tau.


Cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders?


Desi este un subiect de speculatie si cu extrem de multe presupuneri, conform surselor, BBC a confirmat lansarea sezonului 6 in luna Februarie 2022. Serialul va aparea intai pe BBC One si BBC IPlayer dar se asteapta o lansare pe Netflix undeva in luna Martie 2022.


Mai mult decat atat, Paul Anderson aka Arthur (fratele lui Tommy) a postat pe 24 Ianuarie 2022 pe Instagram urmatoarea fotografie:

La descriere a mentionat faptul ca aceasta este prima fotografie cu Tommy si Arthur, realizata acum mai bine de 10 ani si ca luna urmatoare (aka Februarie) lasa armele jos pentru ultima data.


Cate episoade va avea sezonul 6?


Toate sezoanele de pana acum au avut 6 episoade, deci este de asteptat ca si sezonul 6 sa urmareasca acelasi tipar. Conform unei postari pe instagram ale lui Anthony Byrne (regizor Peaky Blinders) stim ca primul episod se va numi "Black Day" - exciting!


Ce urmeaza dupa sezonul 6? Va exista vreo continuare?


Conform surselor, sezonul 7 nu va exista. Asta e clar. Insa ce se anunta dupa sezonul 6 pare cu adevarat incitant: se aud zvonuri conform carora se va lansa un film marca Peaky Blinders. Filmul se va filma in 2023 si va marca finalul seriei Peaky Blinders. Momentan nu se cunosc detalii referitoare la subiectul sau abordarea filmului.


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

303 views0 comments

Comments


bottom of page